Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İhtisas Üniversitelerinin Temsilcileri Bitlis’te Buluştu

Aralarında spor ve sağlık

Aralarında spor ve sağlık alanında ihtisaslaşan Aksaray Üniversitesinin de (ASÜ) bulunduğu, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programına dâhil yükseköğretim kurumlarının temsilcileri, Bitlis Eren Üniversitesi ev sahipliğinde bir araya geldi. Düzenlenen değerlendirme toplantısında ASÜ’yü, Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş temsil etti.

Toplantının açılışında Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar bir konuşma yaptı. Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesinin 25 üniversiteyle birlikte, başarıyla yürütüldüğünü kaydeden Prof. Özvar, yükseköğretimde çeşitlilik, farklılaşma ve bölgesel gelişme odaklı bir planlama anlayışını son derece önemsediklerini belirtti. YÖK Başkanı, konuşmasında, çalışmalara destek verenlere teşekkür etti. Törende Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş da ihtisaslaşma alanına ilişkin yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

Toplantının hem ihtisaslaşma çalışmalarının kapsamlı değerlendirilmesi hem de yeni iş birliği imkânlarının oluşması bakımından son derece verimli geçtiğini söyleyen ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Bülten

Aksaray’da 94 bin öğrenci, 2023-2024
Sıradaki Haber Aksaray’da karne heyecanı yaşanıyor; 94 bin öğrenci karne alıyor