Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İÇ DÜNYAMIZA DA HİTAP EDEN BÖLÜMLERİ AYRICA ÖNEMSİYORUZ

mimarlıkve tasarım fakültesi’nin ilk

mimarlıkve tasarım fakültesi’nin ilk akademik kurul toplantısında konuşan aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, devlet kaynaklarını enverimli şekilde kullanarak kampüsteki tüm yatırımlarla eş zamanlıilgilendiklerini belirtti. 

mimarlıkve tasarım fakültesi’nin bir yıllık bir geçmişi olduğunu ve eğitim-öğretimfaaliyetlerine yeni başladığını ifade eden Şahin, imkânları geliştirmeyeçalıştıklarını vurguladı. gerek akademik, gerekse fiziki bakımından gelişimsürecinde olduklarına dikkat çeken asÜ rektörü, “mimarlık, Şehir-bölgeplanlama, İç mimarlık… bu bölümler iç dünyamıza da hitap etmesi bakımındabizler için ayrıca bir öneme sahip ve bunu her fırsatta dile getiriyoruz.bunlara iletişim, resim ve müzik gibi bölümleri de ekleyebiliriz. okulumuzunbüyümesi adına gayret gösteriyoruz ve tüm eksiklerinin mümkün olan en kısazamanda giderilebilmesi için ciddi şekilde çalışıyoruz”dedi.

toplantıdafakülte dekanı prof. dr. ayşegül güney, okulun bir yıl önce kurulduğunu veeğitim-öğretim çalışmalarına başladığını söyleyerek, bu kısa süre içinde hangiçalışmaların yapıldığına dair bilgiler verdi. bölüm başkanı prof. dr. güzindemirkan türel ise öğrencilere en iyi eğitimi verme konusunda gayretgösterdiklerini vurguladı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yayımlanan
Sıradaki Haber Aksaray’da okuryazar oranı kaç oldu?