Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HAYVAN HASTANESİ İÇİN İMZALAR ATILDI

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, şehrin hayvancılıkpotansiyeline katkı sunacak en önemli çalışmalardan birisi olan hayvanhastanesi için ilk adımın atıldığını belirtti. 

nevşehir’debulunan ahiler kalkınma ajansı genel merkezi’nde düzenlenen törende, “asÜhayvan hastanesi yatırım fizibilitesi proje sözleşmesi” imzalandı. kısa süreönce onaylanan projenin imza aşamasına gelmesinden duydukları memnuniyeti dilegetiren rektör Şahin, çalışmaya katkı sunan herkese teşekkür etti. aksaray içintarım ve hayvancılığın büyük önem teşkil ettiğini, Üniversite olarak şehrin bupotansiyeline üst düzeyde katkı sunmaya çalıştıklarını belirten asÜ rektörü, “projeile hayvan hastanesinin teknik, finansal, ekonomik ve sosyal yapılabilirliği,fayda-maliyet analizi ile ortaya konulacak. ayrıca ihtiyaçlar doğrultusundateknik analizler ve hayvan hastanesinin mimari, mekanik, elektrik ve altyapıprojelerinin tüm detaylı çizimleri oluşturulacak. ahİka yetkililerine veprojenin bu aşamaya gelmesinde emeği olan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürediyoruz. hayırlı olsun” dedi.

yapılanaçıklamanın ardından rektör Şahin ve ahİka genel sekreter vekili bekir varolprotokolü imzaladı. törene veteriner fakültesi dekanı prof. dr. mustafa cemaldarılmaz da iştirak etti.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversiteli genç öğrenciler, TEKNOFEST’ten
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi’nden gurur tablosu: Öğrenciler TEKNOFEST’te ödül aldı!