Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GÜNAYDIN, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

eğitim-bir-sen/memur-senaksaray İl başkanı murat

eğitim-bir-sen/memur-senaksaray İl başkanı murat gÜnaydin; “eğitim-bir-sen’de demokrasi şöleni başladı.eğitim-bir-sen olarak, seçim sürecinin sendikamıza, üyelerimize, eğitimcamiasına ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz.

siz değerli üyelerimizin teveccühü ile 2014’tedevraldığımız görevi dava bilinci ile başımız dik ve alnımız açık bir şekildebugüne kadar yürüttük. dört yıl içerisinde toplumsal olaylara ve üyelerimizeyönelik bir çok etkinliğe eğitim-bir-sen ve memur-sen olarak imza attık.sendika binamızı ve hizmet aracımızı alarak, yaklaşık 500 bin liralık bir eserkazandırdık.
Üyelerimizin kaygılarına saygı duyduk ve her daim onların yanında ve yakınındaolmak suretiyle güvende olduklarını hissettirmeye özen gösterdik. sevinçlerpaylaştıkça artar, üzüntüler paylaştıkça azalır sözünü ilke edinerek,üyelerimizin ve tüm eğitim çalışanlarımızın üzüntülerini ve sevinçlerinipaylaştık. kimseyi ötekileştirmeden özelde üyelerimiz, genelde tüm kamuçalışanlarımız için elimizden gelen gayreti gösterdik.
asla hayır demedik ! en umutsuz durumlarda dahi “elbet vardır bir çaresi,olanda hayır vardır” prensibi ile hareket ederek üyelerimizin zor zamanlarındaonlara ümit olduk. söylem, ifade, kavram ve hitaplarımız hep kardeşlik hukukuiçerisinde cerayan etti.
vatan, millet, bayrak vedevlet her zaman kırmızı çizgimiz oldu. bu minvaldehain kalkışmanın yaşandığı 15 temmuz gecesi ve sonrası tüm teşkilatlarımızdaolduğu gibi bizler de aksaray’da milli İradeye, en üst perdeden sahip çıktık. ogünlerde “bu uğurda ölüm nerede ise bizler oradayız” anlayışı ile aksaray’mızdayapmış olduğumuz etkinlikler sayesinde, eğitim-bir-sen ve memur-sen ismininaksaray’ımızda hemşehrilerimizin gönlünde yer etmesini sağladık.
elbette eksiklerimiz oldu, sorunlarımız var ama ne sorunlarımıza takılıkalacağız, ne de sorunlarımızı unutacağız. elde ettiğimiz tecrübelerimizle,yeni dönemde eksikliklerimizi asgariye indirerek, daha iyi bir eğitim-bir-seniçin eylül ayında başlayan seçim sürecimizde, kasım ayında yapılacak Şube genelkurulu seçiminde eğitim-bir-sen Şube başkanlığına allah’ın izni ve inayetiyletekrar aday olduğumuzu huzurlarınızda ilan ediyor ve teveccühlerinizibekliyoruz” dedi.

haber yaşar k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversiteli genç öğrenciler, TEKNOFEST’ten
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi’nden gurur tablosu: Öğrenciler TEKNOFEST’te ödül aldı!