Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GÜLAĞAÇ’A YENİ KÜTÜPHANE AÇILDI

uzunca bir süredir gülağaç

uzunca bir süredir gülağaç İlçe halk eğitim merkezibinasının bir odasında mevcut personelin emekli olmasıyla personelsiz olarakatıl bir durumda bulunan İlçe halk kütüphanesi yeni binasına taşınarak hizmeteaçıldı.

gülağaç İlçe kaymakamlığı’nın uhdesinde yürütülen sodesprojesi kapsamında tadilatı gerçekleştirilen gülağaç gençlik ve kültürmerkezinin bağımsız bir bölümünde hizmete açılan İlçe halk kütüphanesitamamıyla yenilenen koleksiyonu, donanımı ve internet erişim merkeziylegülağaçlı okurların hizmetine sunuldu.

konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan aksarayİl halk kütüphanesi müdürü Çağatay van; “uzunca bir süredir yaşanan yer vepersonel problemlerinden dolayı atıl bir durumda bulunan gülağaç İlçe halkkütüphanesini yeni yerinde hizmete sunabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçekaymakamlığının uhdesinde gerçekleştirilen sodes projesi kapsamında oluşturulangülağaç kültür ve gençlik merkezi’nde kütüphanemizin yer almasındaduyarlılıkları ve yardımlarıyla bizlere katkı sunan İlçemiz kaymakamı sayınkadir ulusoy’a, İlçe milli eğitim müdürü sayın mustafa songÜr’e ve İl kültür veturizm müdürümüz sayın mustafa doĞan’a teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

haber vedat t.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan
Sıradaki Haber Yaz aylarında eğitim heyecanı: MEB Aksaray’da ücretsiz yaz okullarını duyurdu!