Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç okuyucuların bakış açısı: Aksaray’da ‘Tarık Buğra Paneli’ tutkulu tartışmalarla doldu!

Aksaray Hüseyin Cahit Korkmaz

Aksaray Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Anadolu Mektebi öğrencileri, “Vefatının 30’uncu Yılında Tarık Buğra” adlı okul panelini gerçekleştirdi

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü Anadolu Mektebi İl Koordinatörlüğüne bağlı olarak gerçekleşen yazar okumaları buluşması Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Vefatının 30. Yılında Tarık Buğra Okul Paneli kapsamında gerçekleşti.

Program, Müdür Yardımcısı Rahşan Üstün Okumuş’un açılış konuşması yapmasıyla başladı.Panelde başkanlık yapan isim ise okul öğrencilerinden olan Yağmur Nur Hançerli oldu.

Program kapsamında gerçekleşen sunumlar ise şu şekilde; Panelistlerden Sevgi Kübra Yeşilyurt “Aile ve Toplum İlişkisi”, Elenay Bakar “Tarık Buğra Romanlarında Gençlik”, Hasan Oruç “Tarık Buğra’da Aşk ve Sevgi”, Göknur Yar “Tarık Buğra Eserlerinde Yanlış Batılılaşma ve Kültürel Yozlaşma”, İfakat Arslan “Tarık Buğra’nın Eserlerinde Vatanseverlik” konularında sunum yaptılar.

Öğrencilerin sunumlarının tamamlamasının ardından yapılan değerlendirmede Şube Müdürü Süleyman Bozova,  panelistlere katılım belgelerini takdim etti.

Haber: Ağustos Gerçe