Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GELECEĞİMİZİ YETİŞTİRİYORUZ

fatih sultan mehmet ortaokulu

fatih sultan mehmet ortaokulu başarıdanbaşarıya koşuyor. 

2017-2018 öğretim döneminde debaşarıderecesini artırarak devam ediyor başarı derecesi hakkında açıklama yapan okulmüdürü ertan kapakçı;  okul idaresiolarak öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle biz bir aileyiz. geleceğimizinteminatı olan çocuklarımızın başarılı eğitim almaları için, geleceklerinigaranti altına almalarıiçin tam kadro öğretmenlerimizle eğitim veriyoruz.   

fatih sultan mehmet ortaokulu idaresiöğretmenleri, memuru,çalışan elamanları, velileri ve öğrencileri olarak tam biraile olarak azmettik,  çok çalıştık vegeçen yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir başarı göstererek okulumuzun aksaray’ınbirincisi oldu.hamdolsun ki tekrar gösterdik dedi.

bu yıl okulumuz nezdinde öğrencilerimizin lgssınav sonuçları 1 öğrencimiz galatasaray lisesi, 1 öğrencimiz ankara fenlisesi,3 öğrencimiz kayseri osman ulubaş fen lisesi,1 öğrencimiz ankarapursaklar fen lisesi,1 öğrencimiz aydın nazilli fen lisesi, 3 öğrencimiz konyameram fen lisesi, 1 öğrencimiz karatay fen lisesi, 2 öğrencimiz kırşehir prof.dr. İlhan kılıçözlü fen lisesi, 22 öğrencimiz Şehit pilot hamza gümüşsoy fenlisesi, 15 öğrencimiz abdulhamithan fen lisesi, 2 öğrencimiz ankara koçhisarfen lisesi, 6 öğrencimiz aksaray ortaköy Şehit nurullah sabırer fen lisesiolmak üzere 58 öğrencimiz fen lisesini kazanmıştır. 15 öğrencimiz hazım kulakanadolu lisesi, 13 öğrencimiz ahmet cevdet paşa sosyal bilimler lisesi, 7öğrencimiz Şehit Önder güzel fen ve sosyal bilimler anadolu İmam hatip lisesini kazanmışlardır. okulumuz 8. sınıfta okuyan 322öğrencimiz bu okullara girmek için sınavlara girmiştir. durmadan yılmadangeleceğimizin teminatı çocuklarımızın başarılı olmaları için çok çalışacağızbiz bir aileyiz dedi.

haber yaşar karatay 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversiteli genç öğrenciler, TEKNOFEST’ten
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi’nden gurur tablosu: Öğrenciler TEKNOFEST’te ödül aldı!