Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ENSAR VAKFINDAN MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

ensar vakfı aksaray Şube

ensar vakfı aksaray Şube yönetim kurulu üyeleri Şubebaşkanı yusuf kaya başkanlığında İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal ileyeni atanan Şube müdürü halil İbrahim demİrtaŞ’ı makamlarında ziyaret etti.

vakıf yönetim kurulu üyeleri ziyarette İl milli eğitimmüdürü hacı Ömer kartal’a 2018-2019 eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasıdileğinde bulundu.ensar vakfı olarak yapacakları kültürel faaliyetlerkapsamında bilgiler vererek, yapılan diğer çalışmaları aktardılar. vakfınfaaliyetlerine verdikleri destek dolayısıyla teşekkür ettiler. Özellikleihtiyaç sahibi öğrencilere burs çalışmasının manidar olduğunu belirten hacıÖmer kartal da eğitim öğretim alanında faaliyet gösteren ensar vakfınınçalışmalarından ve eğitime katkılarından dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

daha sonra Şube müdürlüğü görevine yeni atanan halilİbrahim demİrtaŞ’ı ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsuntemennilerinde bulunarak, başarılar dilediler. Şube müdürü halil İbrahimdemİrtaŞ da nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, kendilerineteşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversiteli genç öğrenciler, TEKNOFEST’ten
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi’nden gurur tablosu: Öğrenciler TEKNOFEST’te ödül aldı!