Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitimin öncüleri Hacı Mustafa Demir İlkokulu’nu ziyaret etti

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, okul ziyaretlerine devam ediyor. İl Müdürü Alpaslan okul ziyaretiler kapsamında, Hacı Mustafa Demir İlkokulu’nu ziyaret etti.
İl Müdürü Alpaslan, Aksaray’da eğitim alanında yürütülen çalışmaları yakından takip etmek, eğim kalitesini ve verimliliğini etkin hale getirmek amacıyla şehir içerisinde bulunan okulları sık sık ziyaret etmeye devam ediyor.
İl Müdürü Alpaslan’a Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Bayram Gündoğar ve İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Günaydın eşlik etti.
Ziyarette bulunan heyet, Aksaray’da geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren öğretmen Ali Akın’ın meslektaşlarına baş sağlığı dileklerini sundu.
Daha sonra sınıfları tek tek gezen İl Müdürü Alpaslan ve Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Gündoğar ve Yardımcısı Günaydın öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden heyet, ilkokulu öğrencileri ile yakından ilgilendi.
Okul idarecileri ve öğretmenlerden okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan İl Müdürü Alpaslan ve Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Gündoğar ve Yardımcısı Günaydın, öğrencilerin başarı durumları, okulun ihtiyaçları üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Fatma Altınok