Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitimde Dev Adım: İl Müdürü Alpaslan, Köy Okullarına Odaklandı!

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, okul ziyaretleri kapsamında köy okullarını gezdi. Aksaray’da eğitim alanında verilen hizmetleri yakından takip etmek, eğitim kapasitesini arttırmak ve verimli hale getirmek amacıyla sık sık okullara ziyaret düzenleyen Metin Alpaslan köy okullarını ziyaret etti.

İl Müdürü Metin Alpaslan’ın Büyük Pörnekler İlkokulu, Küçük Pörnekler Ayten Tekışık İlkokulu, Kalebalta Ortaokulu, Kalebalta İlkokulu ve Sarıağıl İlkokulunu ziyaret ettiği okullar arasında yer aldı.

İl müdürü Alpaslan, köylerdeki eğitim ve öğretim faaliyetlerini yerin inceledi. Burada İl Müdürü Alpaslan okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gerek durum değerlendirmesi yaptı.

İl Müdürü Metin Alpaslan, okul Müdürleri ve öğretmenlerle bir araya gelerek okulların ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Alpaslan,  ihtiyaç ve taleplerin belirlenmesi yönünde çalışmalar yapılacağını belirtti.

Okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesi, eğitim ve öğretim faaliyetlerinin arttırılması yönünde fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrışa kitap okuma alışkanlığı kazanılması, sportif etkinliklere teşvik edilmesi gibi konular ele alındı. İl Müdürü Alpaslan sınıfları gezerek öğrencilerle yakından ilgilendi.

İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Şube Müdürü Kerem Şahin eşlik etti. Öğretmen ve öğrencilerin taleplerinin yerine getirilmesi ve eğitim kalitesinin arttırılması yönünde gerçekleşen ziyaret dilek ve temennilerin ardından sonlandı.

Haber: Fatma Altınok