Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitim ve teknolojide yeni dönem: Aksaray’da iki kritik isim buluştu!

Aksaray Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferdi Gürel, Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan’ı makamında ziyaret ederek iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, eğitimdeki güncel gelişmeler, sanayi ve teknoloji alanındaki yenilikler ve bu iki sektörün nasıl daha güçlü bir şekilde iş birliği yapabileceği konuşuldu.

Aksaray Bilim Sanayi ve

İki müdür arasındaki görüşmede, özellikle eğitim ve teknoloji alanlarında birbirlerini destekleyerek ortak projeler üretmenin önemine vurgu yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Aksaray’ın eğitim altyapısının güçlendirilmesi ve öğrencilerin teknoloji ile daha iç içe bir eğitim alması için her türlü desteği sağlamak istediklerini belirtti.

Ferdi Gürel ise, sanayi ve teknoloji sektörlerinin eğitimle birleşerek daha büyük bir güç oluşturacağına dikkat çekerek, gençlerin bu alanda eğitim almalarının, şehre büyük katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti.

İki müdür arasındaki görüşmeler, Aksaray’ın eğitim ve sanayi sektörlerinde daha fazla yenilik ve iş birliği sağlanmasını amaçlayan projelerin hayata geçirilmesi için güçlü bir zemin oluşturdu. Ziyaretlerinden dolayı Ferdi Gürel’e teşekkür eden Metin Alpaslan, bu tür iş birliklerinin Aksaray’ın kalkınmasına büyük katkı sunacağına inandığını söyledi.

Ağustos Gerçe