Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitim ve öğretimin kalitesi daha da yükseltilmeli

Göreve yeni gelen Aksaray

Göreve yeni gelen Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan’a ziyaretler devam ediyor. Milli Eğitim Müdürü Alpaslan’ı İHH Başkanı Şenol Korkmaz, Dernek yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Milli Eğitim Müdürü Alpaslan ile görüşen İHH Dernek üyeleri, eğitim- öğretim kalitesini arttırmaya ve daha da yükseltilmesi için yapılması ve yapılabilecek konuları ele alarak görüşme yaptı. Ziyaretin önemli konusu olarak öğrencilere kazandırılması gereken değerler ele alınarak önemi vurgulandı.
İHH vakfının, Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü “İyilikte Yarışan Sınıflar” projenin etkin ve verimli bir biçimde nasıl uygulanabileceği konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.
Milli Eğitim Müdürü Alpaslan’ı İHH Vakıf Başkanı Korkmaz;  İHH Yetim sponsorluk projesi kapsamında; Aksaray Merkez de 142, Ortaköy’de 36, Eskil’de 29, Gülağaç’ta 25, Güzelyurt’ta 3, Sarıyahşi’de 2 olmak üzere toplamda 239 yetim çocuğa her ay 400 TL burs veriliyor. Bununla birlikte İHH Vakfının yetim olmayan fakat ihtiyaç sahibi 110 öğrenciye de öğrenim bursu verildiği bilgisini verdi.
Aksaray ilinde eğitim ve öğretim alanında yapılması gerekenler hususunda görüşme yapak İHH Vakıf Başkanı Korkmaz, eğitim ve öğretimin verimli hale getirilmesi hakkında Milli Eğitim Müdürü Alpaslan ile görüştü.
İHH Vakıf Başkanı Korkmaz, Milli Eğitim Müdürü Alpaslan’a teşekkürlerini sunarak, görevine başarılar dileğini sundu.
Haber: Fatma Altınok