Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitim-öğretim hizmetinin kalitesini artırmaya yönelik okul müdürleriyle toplantı

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip ortaokul Lisesi müdürleri ile bir araya geldi.
Aksaray Merkez’de imam hatip lisesi ve ortaokulu müdürleri ile bir araya gelen İl müdürü Alpaslan, okul Müdürleri ile birlikte değerlendirme toplantısı yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Bölümü Şube Müdürü Süleyman Bozova ve İmam Hatip Ortaokulları ile İmam Hatip Liselerinin müdürleri katılım gösterdi.
2023- 2024 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından okullar ilk ara tatil günlerini yaşıyor. Ara tatilde okul müdürleri ile bir araya gelerek okullarda verilen eğitim hakkında okulların başarı kapasitesi arttırmaya yönelik İl Müdür Alpaslan değerlendirme toplantısı yaptı.
Toplantı esnasında, İl Müdürü Alpaslan, okul müdürlerine İmam okullarının yürüttüğü çalışmalar hakkında önemli hatırlatmalar yaparak okul Müdürlerini bilgilendirdi. İl Müdürü Alpaslan başkanlığında gerçekleşen toplantıda okulların ihtiyaçları hususunda görüşen heyet, okul müdürlerinin sorun ve önerilerini dinledi.
2023- 2024 yeni eğitim öğretim yılında eğitim kademelerinde öğretmenlerle okul müdürlerinin uyum içinde hareket edilmesi hatırlatılarak eğitim öğretim başarısını arttırmaya yönelik görüşmeler gerçekleşti.
İl Müdürü Alpaslan, okul müdürleri ile görüşmesinde okullarda kaliteli eğitim ve başarı seviyesini arttırmaya yönelik görüşme yaptı. Toplantının sonunda ise İl Müdürü Alpaslan Okul Müdürlerine başarılar dileyerek katılımlarından ötürü teşekkürlerini iletti.
Haber: Fatma Altınok