Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EĞİTİM- BİR-SEN 5. OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

eğitim- bir- sen aksaray

eğitim- bir- sen aksaray 1 no’lu Şubesinin 5. olağangenel kurulu toplantısı cumartesi günü aksaray meslek ve teknik anadolulisesinde yapıldı. 

eğitim- bir- sen’in 5. olağan genel kurul toplantısısaygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. olağan genel kurultoplantısında divan üyeliklerine aksaray büro- sen başkanı Şaban bülbül,aksaray sağlık- sen başkanı rıfat kaya ve aksaray kılıçaslan İ.Ö.o müdürümahmut göktaş olurken ardından yönetim kurulu üyeleri seçildi.

eğitim- bir- sen aksaray başkanı murat günaydın yaptığıaçıklamada; “genel kurullar aslında geniş katılımlı istişarelerdir. bizlerdeişlerimizi ortak akılla yöneten bir teşkilatız. Üyelerimizin iradeleri tecellietti. delegelerimiz belirlendi. Şimdide delegelerimizin özgür iradelerinintecelli edeceği şube genel kurulumuzu yapmaktayız. İnşallah bugün buradazorunlu organlarımızı ve yönetim kurulunu delegelerimizin oylarıyla seçeceğiz.değerli dostlar, bizleri eğitim bir sen çatısı altında tanıştıran buluşturankonuşturan, koşuşturan rabbimize sonsuz şükürler olsun. birlikteliğimizbereketli olsun bu yolda olmaktan da bu yolda sizlerle omuz omuza yürümektirasıl önemli olan, gücümüz aklımızı kalbimizi heyecanımızı hayallerimizi biraraya getiren örgütlülüğümüzdür. eğitim- bir- sen medeniyet ve tertemizkaynaklarından beslenen şair, yazar, mütefekkir, mehmet akif İnan ve davaarkadaşlarının samimi fedakar öncülüğü ile mesleki dayanışma ve eğitimmeselelerine çözüm arayışlarının yanı sıra medeniyetimizinde bulundurulmakistenen değerlerini tekrar canlandırmak için kurulmuş bir sendikadır. eğitim-bir- sen hak ve özgürlüklerin teminat altında olduğu her alanda kalkınmışeğitimde marif davasını konu edinmiş manevi iklimimizin teminatı haline getirilmişmüretbet bir türkiye hayaliyle yola çıkan bu iyilik ve erdem hareketininörgütlü gücü olarak 26 yılı geride bırakmıştır. hak, adalet, emek ve özgürlükmücadelesi içerisinde geçen 26 yıl eylem ve söylemini duygu dünyasına iradesineözlemle uğruna tercüman olan eğitim- bir- sen insanımızın yoğun teveccühüyledalga dalga büyüyerek 2011 yılında genel yetkili sendika olmuştur. türkiye’ninen büyük sivil toplum sendikası olmuştur” dedi.

eğitim- bir- senyönetim kurulu (asil)

murat günaydın

murat görmez

yusuf Şahin

yaşar canbulut

uğur saraç

halil İbrahim bektaş

Özcan kılıç

eğitim- bir- senyönetim kurulu (yedek)

bayram ali tanrıber

halit yıldırım

latif gölezlioğlu

yıldız us

mehmet akif gören

niyazi maraşlıoğlu

atilla Şenol

eğitim- bir- sendenetleme kurulu (asil)

denizhan

hasan karip

necmi yücel

bahri Çetin

kamuran ekmen

eğitim- bir- sendenetleme kurulu (yedek)

Özgül arısoy

ahmet uyğur

yıldırım kurul

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yayımlanan
Sıradaki Haber Aksaray’da okuryazar oranı kaç oldu?