Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhuriyetin 100. Yılında MEB’den 18 Bin 500 Etkinlik: Gelecek Nesillere Cumhuriyet Mirası!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla 81 il ve yurt dışı teşkilatlarında bugüne kadar 18 bin 500 proje ve faaliyet gerçekleştirildiği açıklandı.

Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamda başlatılan çalışma ve etkinliklere cumhuriyet kazanımlarının gelecek nesillere aktarılması amaçlandı.  Birçok öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinatörlüğünde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından merkez teşkilatında 36 farklı etkinlik ile “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları” yapıldı. Bu kapsamdaki 2 faaliyetin ise devam ettiği belirtildi.

Bakanlığa bağlı okul ve kurumlarda bugüne kadar Cumhuriyetin 100. yılına özel yaklaşık 18 bin 500 proje ve faaliyet yapıldı. Faaliyetler arasında, yarışma, gezi, tiyatro gösteri, konser, ağaç dikme etkinlik, sempozyum, çalıştay ve sergi gibi birçok farklı alanda proje ve çalışma yürütüldü.

Milli Eğitim Bakanlığı “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları” kapsamında yapılan ve yapılacak olan çalışmaları resmi internet adresinde sıraladı.

Haber: Fatma Altınok