Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇOCUK KÜTÜPHANESİ AÇILDI

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, farklı kurumlarla işbirliğiiçinde yapılan çalışmaların ortak paydasının aksaray olduğunu belirtti. 

asÜÇocuk eğitimi uygulama ve araştırma merkezi son derece önemli bir çalışmayaimza attı. bir çocuk kütüphanesi kurmak için yola çıkan merkez müdürü doktorÖğretim Üyesi gözde ertürk kaya, Şehit yusuf Çelik anaokulu idarecileri ilebirlikte bu çalışmayı tamamladı. kütüphanenin açılış töreninde konuşan rektörŞahin, emeği geçen herkesi tebrik ettiklerini söyleyerek, “bu son derece önemlive güzel bir çalışma. İster Üniversite bünyesinde olsun, ister milli eğitimbünyesinde olsun bizim için esas önemli nokta aksaray’dır, onun hizmet almasıve gelişmesidir. biz bu şehri seviyoruz ve önemsiyoruz. elimizin her taşadeğmesi için çalışıyoruz” dedi. kütüphanenin hikâyesine dair kısa bilgilerveren asÜ Çocuk eğitimi uygulama ve araştırma merkezi müdürü doktor ÖğretimÜyesi gözde ertürk kaya, kurulan kütüphanenin türkiye’de ikinci olduğunubelirtti. okul müdürü hatice İnce de, böyle bir çalışmanın içinde olmanınkendileri açısından da gurur verici olduğunu kaydetti.

yapılan kısakonuşmaların ardından kurdele kesildi ve kitap seçimlerinden tasarımına kadartitizlikle hazırlanan kütüphane katılımcılar tarafından gezildi.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yayımlanan
Sıradaki Haber Aksaray’da okuryazar oranı kaç oldu?