Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, asÜ’nün kendi ölçeğindeki üniversitelerarasında, pek çok alanda üst sıralarda yer aldığını söyledi.

rektörŞahin fakülte sekreterleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. yeni dönemçalışmalarının istişare edildiği ve planlamalara dair bilgilendirmelerinyapıldığı toplantıda kısa bir açıklama yapan Şahin, bugüne kadar elde edilentüm başarıların, işbirliğinin bir neticesi olduğunu vurguladı. asÜ’nün gerekfiziki, gerekse akademik bakımdan hızlı şekilde büyüdüğünü ve belirgin bir farkortaya koyduğunu ifade eden Şahin, “aynı dönemde kurulan üniversiteler arasındaüst basamaklarda yer alıyoruz. her yıl bir öncekinden daha iyi seviyeleregeliyoruz. elde ettiğimiz başarılar hepimizin ortak çalışmasının birneticesidir. herkese katkıları münasebetiyle teşekkür ediyoruz. hedefimiz,bundan sonra da ülkemiz ve şehrimiz için değer üretmek, öğrencilerimizi yetkinbireyler olarak yetiştirmektir” dedi.

toplantınınson bölümünde fakülte sekreterleri dönem ve yıl için planladıkları çalışmalaradair rektör Şahin’i bilgilendirdi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversiteli genç öğrenciler, TEKNOFEST’ten
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi’nden gurur tablosu: Öğrenciler TEKNOFEST’te ödül aldı!