Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BURSLULUK SINAVINDA SON GÜN

ak irfan koleji bursluluk

ak irfan koleji bursluluk sınavı başvurusu için son günyarın. yüzde yüze varan indirimlerin yapılacağı bursluluk sınavı ise 16 Şubat2019 cumartesi günü gerçekleşecek.

gazetemize açıklama yapan ak İrfan koleji yönetim kurulubaşkanı ali ÖzlÜk “her yıl binlerce öğrencinin girdiği bursluluk sınavımızasayılı günler kaldı. 4, 5, 6 ve 7 sınıf öğrencilerinin gireceği sınavönümüzdeki cumartesi günü 3 seans şeklinde yapılacaktır. bu sınavla çok sayıdaöğrenci ak İrfan kolejinde burslu okuma fırsatını elde edecektir. aksaray dason 5 yıl en fazla fen liselerine öğrenci yerleştiren kolejimiz, akademikbaşarının yanında sosyal, sportif  alanlarile milli ve manevi değerlerimizi öğrencilerimize vermeyi amaç edenmiş bireğitim kurumudur. 12 yıllık tecrübe ile kritik analitik düşünen, olaylarıobjektif değerlendiren, lider gençler yetiştiren kolejimiz anasınıfı, ilkokulve ortaokul düzeyinde eğitim vermektedir. lgs  ve antalya bilim olimpiyat başarıları ile son yıllarda  başarının adresi olan kolejimiz, teknolojidestekli sınıfları ve tecrübeli ve çalışkan öğretmenleri ile, öğrenci ve veliodaklı çalışmaları ile önümüzdeki yıllarında parlayan yıldızı olacaktır” dedi.

yönetim kurulu başkanı ali ÖzlÜk  “akademik başarının adresi olan kolejimizsportif alanda da başarılarını artırmak için 23 Şubat 2019 günü başlayacak olanbasketbol okulunun da açılışını gerçekleştirecektir. alanında uzman antrenörlerinçalışacağı basketbol okuluna aksaray lı 9-13  yaş arası  tüm erkek öğrenciler kolejimizden kayıtyaptırabileceklerdir” dedi.

ak İrfan koleji bursluluk sınav kaydı kolejdenyapılabildiği gibi, aksaray merkezdeki seçkin kırtasiyelerden deyapılmaktadır. 

haber vedat tunç

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eğitim
Sıradaki Haber Aksaray’da 38 okula yönetici atandı, işte detaylar