Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bilimde Coşku: Aksaray’da Heyecan Verici Bilim-Proje Festivali Başladı!

Aksaray İl milli Eğitim

Aksaray İl milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Via Fen Okulları tarafından hazırlanan Bilim-Proje Festivalinin açılış etkinliğine katıldı.

Via Fen Okulları’nın hazırladığı Bilim-Proje Festivalinin açılışını gerçekleştiren İl Müdürü Alpaslan, festivalde hayata geçirilen projelerin öğrencilerin başarı seviyesini arttırmasında örnek teşkil ettiğini dile getirdi.

TEKNOFEST ve TÜBİTAK bilim yarışmalarında öğrencilerin Aksaray’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını ifade eden İl Müdürü Alpaslan, yapılan festivalin önemine değindi.

İl Müdürü Alpaslan, öğrenciler tarafından ürünlerin sergilendiği stantları tek tek gezerek projeler hakkında öğrencilerinden bilgiler aldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen İl Müdürü Alpaslan, daha sonra okulun diğer bölümlerini ziyaret etti. Okul yöneticilerden okulda yürütülen faaliyet hakkında bilgiler alan İl Müdürü Alpaslan festivalin hazırlanmasına emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Festival açılışına, Aksaray İl milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, İl Protokolü, STK Başkanları, öğretmenler ve çok sayıda öğrenici katılım sağladı.

Fatma Altınok