Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİLGİ YARIŞMASINDA KIYASIYA YARIŞTILAR

ağaçören İlçe milli eğitim

ağaçören İlçe milli eğitim müdürlüğü tarafındandüzenlenen ve  ilçemizdeki  ilkokullar arasında yapılan bilgi yarışmasına ağaçören kaymakamı zikrullah erdoĞan,İlçe milli eğitim müdürü nihat yalvaÇ, okul müdürleri, öğretmenler veöğrencilerin katılımları, ağaçören atatürk ortaokulu konferans salonu’ndayapılan bilgi yarışmasına ağaçören İlkokulu, camili İlkokulu ve kırıminiİlkokulu öğrencileri katıldı. yarışmaya katılan öğrenciler kıyasıya mücadeleetti. 

bilgi yarışmasında, türkçe, matematik, sosyal bilgiler,fen bilimleri, genel kültür alanlarında toplam 25 soru sorulmuş olup, her birsoru 4 puan olmak üzere, ağaçören İlkokulu 92 puan, kırımini İlkokulu 88 puanve camili İlkokulu 76 puan  alarakİlkokullar bilgi yarışmasını ağaçören İlkokulu kazanmıştır.

ağaçören kaymakamı zikrullah erdoĞan,” böyle güzel birgünde öğrencilerimizle birlikte olmaktan çok mutluluk duyduğumu belirtmekistiyorum. yarışmayı kazanan öğrencileri tebrik ediyor, onları yürektenkutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Öncelikle bir numaralı hedefinizsağlam kişilikli ve sağlam karakterli insanlar olun. disiplinli olun vekendinize hedefler koyun. en az iki tane yabancı dil öğrenmeye gayret gösterin.her gün en az bir saat kitap okuyun” diye ifade ederek,  bilgi yarışmasını düzenleyen okulmüdürlerine, öğretmenlerine ve öğrencilere tek tek teşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Forbes dünyanın en çok milyarderin
Sıradaki Haber En çok milyarder mezun eden üniversiteler listelendi