Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAZEN KÜÇÜK DOKUNUŞLAR HAYATA BÜYÜK KATKILAR SAĞLAR

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, öğrencisinden çalışanlarınakadar tüm asÜ ailesinin, şehrin her taşına eli değecek biçimde iş yaptıklarınıbelirtti.

kamuyönetimi bölümü dördüncü sınıf öğrencileri, doktor Öğretim Üyesi aysun yemenöncülüğünde, sultanhanı İlçesi yunus emre ortaokuluna kitap ve çeşitlikırtasiye desteğinde bulundu. Şehit Öğretmenler aybüke yalçın ve necmettinyılmaz anısına gerçekleştirilen etkinlikte konuşan rektör Şahin, öğrencisindençalışanlarına kadar tüm asÜ ailesinin, şehrin her taşına eli değecek biçimde işyaptıklarını belirtti. asÜ’nün, gerek öğrenciler, gerekse farklı birimlereliyle aksaray’da 20 civarında kütüphane kurduğunu ve çeşitli etkinliklerleeğitime destek sağladığını anımsatan prof. Şahin, “buradaki amacımız sadecekitaplar dağıtmak, kütüphaneler kurmak veya deneyler yapmak değil. birevladımız bile bugün bu etkinliklerden etkilenir ve bilime yönelirse, yarınlardaha farklı olacaktır. ‘bir’ bizim için çok kıymetli. bazen küçük dokunuşlarhayata çok büyük katkılar sağlayabilir” dedi. Şahin, etkinliğin düzenlenmesindeemeği geçenlere teşekkür etti. doktor Öğretim Üyesi aysun yemen de,öğrencilerinin bu iş için son derece samimi şekilde çalıştıklarını ifadeederek, “Şehit öğretmenlerimizi unutmuyoruz. onlar için vefa kütüphanelerikuruyor ve benzeri etkinlikler düzenliyoruz. dördüncü sınıf öğrencilerimiz buişi ciddiyetle yaptı ve ortaya güzel bir iş çıktı. emeği geçen herkese çokteşekkür ediyoruz. onları böylesi güzel bir çalışmayla birlikte mezun ediyoruz.hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi. daha sonra asÜ bilimsel ve teknolojikuygulama ve araştırma merkezi uzmanları, ortaokul öğrencilerinin anlayabileceğiölçüde mini deneyler gerçekleştirdi.

yapılankonuşmaların ardından yunus emre ortaokulu öğrencileri hazırladıkları minigösterileri sahneledi ve düzenlenen sergi gezildi. programın son bölümündekitaplar dağıtıldı; çalışmada emeği geçen öğrencileradına temsilcilere plaketleri takdim edildi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversiteli genç öğrenciler, TEKNOFEST’ten
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi’nden gurur tablosu: Öğrenciler TEKNOFEST’te ödül aldı!