Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ’lüler Yazılım ve Bilişim Uzmanlarıyla Bir Araya Geldi

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) öğrencileri,

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) öğrencileri, ASÜ Google Developer Student Clups/Google Geliştirici Öğrenci Topluluğunun (GDSC) organize ettiği “ASÜ-FEST” kapsamında, yazılım, bilişim ve teknoloji uzmanlarıyla bir araya geldi.

 

Programın açılışında kürsüye gelen ASÜ GDSC Topluluğu Başkanı Umut Karatutlu, gelişen yazılım ve teknolojiye en üst düzeyde adaptasyon sağlamak ve öğrencilerin kariyer planlamalarını bu alanlarda yaşanan gelişmelerle kurmasına destek vermek amacında olduklarını söyledi. Açılış konuşmalarının tamamlanmasının ardından MicroSoft Azure Uygulama İnovasyonu Teknik Lideri Daron Yöndem, techcareer.net Büyüme Uzmanı Aycan Yılmaz ve Mercedes-Benz Aksaray Kamyon Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü Ender Pak, kendi alanlarındaki yazılım, bilişim ve teknolojik uygulamalar ile kariyer yönetimine ilişkin bilgiler verdi. Etkinliğin düzenlenmesine Aksaray Belediyesi de katkı sağladı.

 

Programı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Selim Çakmak, Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yoldaş, ASÜ GDSC Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Kılıç, akademisyenler ve öğrenciler ilgiyle takip etti.

Bülten