Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ’lü öğrenciler yemekhanesine kavuşuyor

Aksaray Üniversitesi’nin akademik takviminin

Aksaray Üniversitesi’nin akademik takviminin ve güz döneminin 9 Ekim Pazartesi itibariyle başlamasıyla birlikte, Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrenciler şehre giriş yaptı. 2023-2024 yılının başlamasıyla birlikte yeniden hareketlenen ASÜ kampüsünde, öğrenciler için gelişmeler ve yenilikler yapılmaya devam ediyor.
Aksaray Üniversitesi’nde öğrencilerin en uğrak noktalarından birisi olan yemekhaneler, gün içerisinde binlerce öğrenciye, günlük ve sıcak yemek hizmeti veriyor. Aksaray Üniversitesi Eski Sosyal Tesisleri Binası içerisinde yer alan ve bir süredir hizmete kapalı olan öğrenci yemekhanesi yeniden faaliyete geçti.
Her gün binlerce ASÜ’lü öğrencinin gittiği ve yemek ihtiyacını karşıladığı Eski Sosyal Tesisler içerisinde buluna öğrenci yemekhanesi, 18 Ekim Çarşamba günü itibariyle yeniden hizmete başladı. Öğrenci yemekhanesi, 12.00-13.00 saatleri arasında hizmet vermekte olup, öğrenciler bu saat dilimi arasında Sosyal Tesisler Binası içerisinden kart kayıt ve karta para yükleme işlemlerini de gerçekleştirebilecekler.

Haber: Ağustos Gerçe