Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL KÜTÜPHANE

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, yapımı devam eden kütüphanebinasının kısa süre sonra tamamlanacağını, mevcut kütüphane binasının ise-yapılış amacına uygun şekilde- anaokulu haline dönüştürüleceğini belirtti. 

kültürve turizm bakanlığı kütüphaneler ve yayınlar genel müdürü hamdi turşucu’yuziyaret eden rektör Şahin, anaokulu için bir çocuk kütüphanesi sözünüaldıklarını da duyurdu. Çocukların kendilerine hitap edebilen eserleriokumalarının ve bulabilmelerinin, ayrıca kendi yaş gruplarına uygun şekildetasarlanan bir kütüphaneye sahip olmalarının önemli olduğunu belirten Şahin,“evlatlarımızın okuma kültürünü erken yaşlarda edinmesi önemli. kendi fiziki vezihin yapılarına uygun şekilde tasarlanmış özel bir çocuk kütüphanesi, çocuklarımızıngelişimine doğrudan ve çok önemli bir katkı sunacak. onların gelecekte çokokuyan, iyi anlayan bireyler olması için böyle bir adımı atmaktan mutlulukduyuyoruz. bu, şehrimiz de, kapsamı itibariyle bir ilkolacak” dedi

Şahin,genel müdürlük ekibinin önümüzdeki günlerde çocuk kütüphanesinin hazırlıkçalışmaları için asÜ’ye geleceğini belirterek, “kendilerine bu çalışmayaverdikleri destekler için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Forbes dünyanın en çok milyarderin
Sıradaki Haber En çok milyarder mezun eden üniversiteler listelendi