Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ’de online tanıtım günleri başlıyor

Türkiye’de YKS sınav sonuçlarının açıklanması ve üniversite adaylarının tercih sürecini başlaması nedeniyle üniversitelerin tanıtım günleri de hız kazandı. Aksaray Üniversitesi tarafından yapılan duyuruya göre ASÜ Online Tanıtım Günleri yapılacak.

Türkiye’de YKS sınav sonuçlarının

Aksaray Üniversitesi, Türkiye’nin pek çok iline yakın olması ve eşit mesafede olması nedeniyle öğrenciler tarafından sıklıkla tercih edilen üniversiteler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra Aksaray Üniversitesi, şehrin daha ekonomik olarak ön plana çıkması nedeniyle de tercih ediliyor.

Bu kapsamda değerlendirildiğinde ASÜ tercihinde bulunacak öğrenci sayısının fazla olacağı öngörülürken, Aksaray Üniversitesi Online Tanıtım Günleri de başlıyor. 24 Temmuz Çarşamba (bugün) saat 11,00 ile başlayacak olan online etkinlik 12.00 ile devam edecek.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Üniversitesi Rektörü Alpay Arıbaş, öğrencilerin tüm sorularını yanıtlayacaklarını belirtti. Online tanıtım günlerine katılım sağlamak için https://www.youtube.com/@aksarayedutr2006 adresine erişim sağlanabileceği duyuruldu.

Ağustos Gerçe