Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ’de Mezuniyet Coşkusu: Fakülteler Belli Tarihlerde Kep Atacak!

Aksaray Üniversitesi’nde eğitim hayatını sürdüren ve başarılı bir şekilde eğitim-öğretim dönemini tamamlayan öğrenciler için mezuniyet heyecanı yaşanıyor. Aksaray Üniversitesi’nde bulunan bazı fakültelerde mezuniyet töreni için tarihler belli oldu. Detaylar haberimizde…

Aksaray Üniversitesi’nde eğitim hayatını

 

Aksaray Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğrencileri 12 Haziran’da yapılan mezuniyet töreni ile mezun olma heyecanını yaşadı ve birlikte kep attı. ASÜ Rektörü Alpay Arıbaş’ın da katılım sağladığı bu tören, oldukça renkli anlara sahne olmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından yapılan duyuruya göre Tıp Fakültesi öğrencilerinin de ne zaman mezuniyet töreni, yapacağı ise merak konusu oldu. Tıp Fakültesi öğrencileri 28 Haziran 2024 tarihinde mezuniyet törenini gerçekleştirecek.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri ise 5 Temmuz tarihinde mezuniyet töreni yapacaklar. 5 Temmuz tarihinde yapılacak olan mezuniyet töreni kapsamında, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde eğitim hayatını tamamlayan bölüm öğrencileri yer alacak.

Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ise mezuniyet töreni heyecanını 4 Temmuz tarihinde yaşayacak. Mezuniyet törenlerinin pek çoğu, Aksaray Üniversitesi Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenecek.

Ağustos Gerçe