Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ’de Dijital Pazarlamanın Gücünü Keşfet

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü, işletme faaliyetleri açısından büyük önem arz eden dijitalleşme ile alakalı bir seminer düzenledi. “Dijital Pazarlamanın Gücünü Keşfet” isimli seminer iki bölüm halinde gerçekleştirildi.

Etkinliğin ilk bölümünde Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emre Avuçlu, dijital pazarlamada kullanılan sistem dizaynları ve algoritmalar hakkında bilgiler verdi. Dijital pazarlama alanında başarılı olmanın temel unsurlarından birinin doğru sistem dizaynı ve etkili algoritmaların kullanımı olduğunu vurgulayan Avuçlu, dijital pazarlama algoritmalarının nasıl çalıştığına dair detaylı bir çerçeve çizdi ve bu algoritmaların kullanımının pazarlama kampanyalarının başarısını nasıl etkilediğini açıkladı. İkinci bölümde ise Uzman Adnan Koçak, dijital pazarlamanın iş dünyasındaki önemini pratik örnekler ve gerçek hayattan alıntılarla izah etti. Etkinliği öğrenciler ilgiyle takip etti.

Dijital pazarlama, işletmelerin çevrim içi platformlarda daha geniş kitlelere erişmelerine katkı sunuyor. Yazılım Mühendisleri de bu platformların geliştirilmesi, güncellenmesi ve bakımı gibi teknik çalışmaların yanı sıra veri analizi, yapay zekâ ve otomasyon sistemleri alanlarında görev yapıyor.

Bülten