Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ ile Ortaköy arasında ilişkiler güçlendirilecek!

Aksaray Ortaköy Belediye Başkanı

Aksaray Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Aksaray Üniversitesi Rektörü olarak yeni göreve başlayan Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Ortaköy Belediye Başkanı Özdemir, ASÜ Rektörü Arıbaş ile ilçede bulunan Ortaköy Meslek Yüksekokulu hakkında görüşme yaptı. 2023-2024 Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Aksaray Üniversitesinde eğitim dönemine başladı. Üniversite öğrencilerinin eğitimlerinde verimliliği arıttırmak ve gençlere katkı sunmak amacıyla yürütülen çalışmalar hususunda görüşen heyet, Ortaköy Meslek Yüksekokulu olduğunu ve bu okulun daha da gelişmesi için istişare etti.

İlçe yönetimi ve okul arasında iyi ilişkiler kurulması gerektiğini ifade eden ASÜ Rektörü Arıbaş, “Bu noktada yerel idarenin katkıları çok önemli. İlçe yönetimi ile okul arasındaki iyi ilişkiler aynen devam edecek, varsa aksayan yanlar kısa sürede toparlanacak ve okulumuzun daha iyi noktalara gelmesi el birliği ile sağlanacak” dedi.

Ortaköy Belediye Başkanı Özdemir ziyaret esnasında,  Rektör Alpay Arıbaş’a görevinde başarılar dileğine bulunarak Ortaköy Meslek Yüksekokulunun Ortaköy ilçene bulduğu katkı ve önemi vurguladı.

Rektör Arıbaş, Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir’e ziyareti ve okula yönelik sağladığı desteklerden ötürü teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok