Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ DANIŞMA KURULU HEDEF VE STRATEJİLERİ KONUŞTU

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, Üniversite’nin gelecekplanlamalarını titizlikle ele aldıklarını, etraflı bir yol haritasıylaçalışmaları şekillendirdiklerini ifade etti. 

asÜdanışma kurulu toplantısı, kurum içi ve kurum dışı paydaşların katılımıylagerçekleştirildi. geniş bir kesimle,farklı vesilelerle Üniversiteye dairistişareler yaptıklarını anımsatan prof. Şahin, hedefleri şehrin dinamikleriile birlikte belirlemeye çalıştıklarını, böylece farklı hazırlık süreçlerininbir arada ve ahenk içinde ilerleyebildiğini belirtti. İnsanları diğercanlılardan ayıran en temel özelliklerden birisinin rasyonel hareket edebilmekabiliyeti olduğunu kaydeden asÜ rektörü, “İnsanların bütün eylemleri esasındabir planlamaya dayanır. biz de Üniversitemizle ilgili çeşitli hedeflerbelirliyoruz. ‘neredeyiz, konumuz ne, eksiklerimiz neler?’ gibi sorularabirlikte cevap vermek adına çeşitli vesilelerle bir araya geliyoruz. danışmakurulu toplantımız da bunlardan birisi. hedefleri ve o noktalara nasılulaşmamız gerektiğini birlikte tespit edeceğiz” dedi. stratejik hedefler,kalite standartları, performanslar değerlendirmeleri… bu esaslara dayalıçalışma biçimlerinin yılları planlama, nerede olduğunu tespit etme, kontrol,yeniden düzeltme, eksikleri görme bakımından önem teşkil ettiğini kaydedenprof. Şahin, “sayın daire müdürlerimize, sivil toplum örgütü temsilcilerimizeve değerli akademisyenlerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

daha sonra rektör yardımcısı prof. dr. ayhanÖzçifçi danışma kurulu yönetmeliği, kalite güvence sistemi, 2020-2024 stratejikplan konularında bilgilendirmeler yaptı ve gündem maddeleri konuşuldu.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler
Sıradaki Haber Aksaray’da çocuk işçiliğiyle mücadelede büyük adım: Çocuk işçiliğine hayır!