Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, yatırımları Üniversiteninbüyümesine denk ve gelecek yılları da kapsayacak şekilde kurguladıklarını ifadeetti.

İnşaatıdevam eden yeni sosyal tesiste incelemelerde bulunan Şahin, projenin sorunsuzşekilde devam ettiğini ve binanın yüzde 75 oranında tamamlandığını belirtti.yeni sosyal tesisisin, farklı büyüklüklerde yemek salonları ve kapsamlı birmutfağa sahip olmasının ötesinde, kültür-sanat etkinliklerine hizmet edebilecekbölümlerinin de olduğunu ifade eden asÜ rektörü, “mevcut tesisimiz öğrencilerve personel sayısının yıllar içinde artması münasebetiyle yetersiz kalmayabaşlamıştı. İnşaatı devam eden yeni tesis tamamlandığında hem kampüse, hem deşehre hizmet edebilecek bir mekâna sahip olacağız. bu mekânda öğrenci vepersonel yemekhaneleri, alakart restoran, vip salon, kapsamlı mutfak ve çokamaçlı salon gibi detaylar bulunuyor. Çok amaçlı salon, pek çok kültür-sanatetkinliğine ve kalabalık organizasyonlara uygun şekilde tasarlanıyor. gelecekyıllar da dikkate alınarak yapılan tesisimizdeki çalışmalar hızla ve sorunsuzşekilde devam ediyor” dedi.

İncelemegezisine genel sekreter bayram ali yavaş, yapı İşleri dairesi başkanı serpildoğuş gümüşsoy ve yüklenici firma yetkilileri de katıldı.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı
Sıradaki Haber Aksaray’da Karne heyecanı: 94.000 öğrenci yaz tatiline giriyor