Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNE MESLEK BİLİNCİ AŞILANIYOR

timur sarrafoğlu İlkokulu anasınıfı

timur sarrafoğlu İlkokulu anasınıfı öğrencileri, sınıföğretmenleri hatice bozkurt, öğrenci velilerinden olan 1. ağır ceza mahkemesibaşkanı İlker akkaş ile birlikte belediye başkanı haluk Şahin yazgı’yı ziyaretettiler.

ziyaret ile ilgili konuşan anasınıfı Öğretmeni haticebozkurt, öğrencilere meslek gruplarının tanıtımını yaptıklarını ifade ederek bukapsamda aksaray belediyesine ziyaretgerçekleştirdiklerini ve belediyebaşkanlığı görevi hakkında öğrencilerin bilgi sahibi olmasının amaçlandığını vurguladı.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı ise ziyaretine gelenanasınıfı öğrencileri ile tanıştı ve büyüyünce neler olmak istediklerini sordu.başkan yazgı “belediye başkanı şehirde neler yapar ?”diye öğrencilere soruyöneltti. başkan yazgı, “Çocuklarımız anasınıfı öğrencisi olsa da, aslındabirçok şeyin farkında. Çünkü ‘belediye başkanı neler yapar’ diye sorduğumuzdaçok güzel cevaplar aldık. verdiği cevaplara bakılırsa icra ettiğimiz meslekhakkında bilgi sahibi oldukları açıkça belli oluyor. geleceğimiz teminatı olançocuklarımızın eğitimi her şeyden daha önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

anasınıfı öğrencileri, ziyaret öncesinde belediye başkanıhaluk Şahin yazgı için çizdikleri resimleri başkan’a sundular.  başkan yazgı, resimleri çok beğendi.Öğrencilere ziyarete özel hediyeler verdi.

Öğrenci velisi olarak ziyarete eşlik eden 1. ağır cezamahkemesi başkanı İlker akkaş, belediye başkanı haluk Şahin yazgı’ya gösterdiğinezaketten dolayı teşekkür etti.

anasınıfı Öğretmeni hatice bozkurt, Öğrencilerin meslekbilinci olmasında verdiği destek dolayı başkan yazgı’ya teşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversitesi’nde eğitim hayatını sürdüren
Sıradaki Haber ASÜ’de Mezuniyet Coşkusu: Fakülteler Belli Tarihlerde Kep Atacak!