Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yüzlerce TEMA üyesi bir araya geldi

AKSARAY’DA 2 BİN CİVARINDA

AKSARAY’DA 2 BİN CİVARINDA GÖNÜLLÜSÜ İLE

TEMA yer talebinde bulundu

Rahmetli Hayrettin Karaca tarafından erozyonla mücadele adı altında Türkiye çöl omasın ilkesi ile kurulan TEMA Vakfı yurt genelinde olduğu gibi Aksaray’da da temsilcilik ile yüzlerce gönüllüyü bir araya getirdi.

TEMA Aksaray il temsilcisi Raziye Kayan beraberinde merkez ilçe temsilcisi Aydın Koçak ile birlikte Yeni Aksaray gazetesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

TEMA Temsilcisi Kayan, Aksaray’da 2 bin civarında gönüllüleri ile birlikte yetkililerden yer talebinde bulunarak, eğitimlerin ve diğer toplantılarının yapılacağı bir mekanlarının olmasının önemine dikkat çekti. 250-300 Aktif TEMA görevlisinin yanı sıra, minik TEMA ve okul öncesi öğrencileri ile çevre bilincinin oluşmasından sıfır atıklara, ağaçlandırmadan temizliğe kadar tüm konularda bilinçlendirme ve bilgilendirme faaliyetlerinin devam ettiği bilgisi verildi.

Aksaray’da 30’a yakın okul ile yapılan plan ve programlarda öğretmenlere ve daha sonra da öğrencilere eğitimler verildiğini hatırlatan TEMA temsilcisi Raziye Kayan, ekim ve mayıs ayları arasında eğitim programlarının uygulamaya konulduğunu ifade etti. Haber: Ağustos GERÇE