Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yarışmada dereceye giren çalışmalar belli oldu

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Dilimizin Zenginlikleri” adlı proje kapsamında gerçekleştirilen çalışmalarda il ve ilçe derecesine giren eserler belli oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yürütülen “Dilimizin Zenginlikleri” projesi ile okullarda, söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin Türkçe’nin dil zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesi amaçlanmaktaydı. Öğrencilerden, bu kapsamda okuma yapmaları ve Türkçe’nin doğru şekilde ifade edildiği çalışmalar yapmaları istenmişti.

Aksaray’da da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve öğretmenler tarafından yürütülen bu çalışmalar kapsamında il ve ilçe derecesine giren çalışmalar belli oldu. Konu hakkında açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, öğretmen ve öğrencileri özverili çalışmalarından ötürü tebrik etti. İşte, il içerisinde gerçekleştirilen yarışmalar kapsamında dereceye giren öğrencilerin çalışmaları.

Haber: Ağustos Gerçe