Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Unutulmaz Sünnet Düğünü;Bakın Kimler Katıldı!

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu, Aksaray’daki Çocuk Evleri Sitesi’nde düzenlenen sünnet merasimine katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleştirilen Sünnet Merasimi’ne katıldı. Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocukların heyecanlarına ortak olan Vali Kumbuzoğlu çocuklara destek verdi.

Sünnet merasimi sırasında çocukların mutluluğunu paylaşan Vali Kumbuzoğlu, çocuklara moral vererek etkinliğe renk kattı. Eşi Canan Kumbuzoğlu ise çocuklarla yakından ilgilenerek onların mutlu anlarında yanlarında olmanın önemini vurguladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu anlamlı etkinlik, çocukların hayatlarına renk katmanın yanı sıra toplumda dayanışma ve birlik duygularını pekiştirmeye de katkı sağladı. Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu’nun katılımıyla çocuklara verilen destek, toplumda duyarlılığı ve yardımlaşma kültürünün güçlenmesine önemli bir örnek teşkil etti. Haber; Hakan Hidayet Deniz