Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Yarışmalarının il finali gerçekleşti

Aksaray 6.Türkiye Akıl ve

Aksaray 6.Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Yarışmalarının il finaline ev sahipliği yaptı. Çok sayıda öğrenci katıldığı yarışmada dereceye giren öğrenciler madalya ve ödüllerine kavuştu.
Milli Eğitim Bakanlığı ve Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonlarının iş birliğiyle imzalanan protokol kapsamında 6.Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Yarışmalarının il finali Aksaray’da gerçekleşti.
Uluırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ev sahipliğinde gerçekleşen il finali yarışması merkez okulları ve ilçelerden gelen 35 öğrencinin katılımlarıyla gerçekleşti.
Merkez okulları arasında yapılan yarışma birincileri ile ilçelerin kategorilerinde birinci olan öğrenciler turnuvada birbirileriyle yarıştı.
İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ve Şube Müdürü Mehmet Şirin Atlı da yarışmaya katılım sağladı. Yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan madalyalarını ve ödüllerini takdim etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan turnuvaya katılan tüm öğrencilere ve onları destekleyen öğretmenlere teşekkürlerini sundu. İl Müdürü Alpaslan 24-26 Nisan 2024 tarihinde Rize ilinde gerekecek Türkiye finali yarışmasına katılacak öğrencilere başarılar diledi.

Haber: Fatma Altınok