Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da sınav yerleri incelendi

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğüne önemli bir ziyaret gerçekleşti. Gerçekleşen ziyaret kapsamında Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Umut Erkin Taş, İl Müdürü Metin Alpaslan ile bir araya geldi.

Aksaray’da eğitim ve sınav sistemi hakkında istişarede bulunmak amacıyla şehri ziyaret eden Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Umut Erkin Taş, Özel Büro Şube Müdürü Niyazi Doğan ile birlikte Aksaray İl Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti. Ziyaret sırasında e-sınav salonu ve Ölçme Değerlendirme Merkezinin bölümleri incelenirken, konu hakkında istişare de yapıldı.

Aksaray ili sınırları içerisinde yapılmakta olan e-sınavlar hakkında görüşen ziyaret heyeti ve İl Müdürü Alpaslan, görüşmenin ardından sınav merkezlerini incelemek üzere yola koyuldu. Bu sırada İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ile bir araya gelinirken, konu hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Ziyaretin ardından Daire Başkanı, yürütülen ortak sınavlardan dolayı elde edilen başarı için tebrik ederken, memnuniyetlerini de dile getirdi ve emeği geçen tüm kurum personelleri, yöneticiler ve öğretmenlere teşekkür edildi.

Haber: Ağustos Gerçe