Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Safa Okulları açıldı

Türkiye genelinde pek çok

Türkiye genelinde pek çok şehirde ve çok sayıda şubesi bulunan Safa Okullarının Aksaray Şubesi açıldı. Ankara, İstanbul, Kayseri gibi büyük şehirlerde bulunan ve elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Safa Okullarının Aksaray’daki açılışına Aksaray Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek, İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Sözeriyim, Aksaray Eğitime Destek Platformu Başkanı Kuddusi Bakar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okul açılışında konuşan Safa Okulları Aksaray Kurucu Müdürü Serdal Seyyirden, “Yaratılmış olan en güzeli olan insana hizmet etmek düsturuyla, çıktığımız bu yolda Safa Okulları, Türkiye genelinde 8 tane kolej, 25 tane de anaokulu olarak hizmet etmektedir. Bugün de dokuzuncusunu Aksaray’da açıyoruz. Tüm Türkiye’de ve Aksaray’da uygulanacak sistem sadece akademik eğitim olarak kalmayacak. Yabancı dil eğitimi, robotik eğitim, değerler eğitimi, atölye eğitimi, aile eğitimi, manevi eğitim ve hafızlık eğitimimiz de bulunmaktadır. Aksaray’da bir çığır açacağımızı ve başarılara imza atacağımızı düşünüyoruz.” Dedi.

Safa okullarının kullandığı eğitim modelinin çok iddialı ve sağlıklı olduğunu belirten Safa Okulları Aksaray Kampüs Müdürü Lütfi Özdemir, “ Okulumuzun Türkiye genelinde 25 şubesi bulunuyor. Şu anda Aksaray’da anaokulu ve ilkokul olarak hizmet vermekteyiz. İleriki yıllarda ortaokul ve lise olarak da büyümeyi planlıyoruz. Şu anki fiziki yapımızla Aksaray’daki en iddialı okul olduğumuzu söyleyebiliriz. Türkiye’de ilk defa denenen ve uygulanan 8 eğitim modelimiz var. Bu model içinde biz sadece öğrencilerimizi değil, aynı zamanda aileleri de geliştirmeyi ve yetiştirmeyi planlıyoruz. Bu noktada 8 eğitim modeli çok iddialı bir eğitim modeli. Bu eğitim modelini test eden öğrencilerimiz ve velilerimiz, bize çok güzel geri dönüşlerde bulundular. 2023-2024 eğitim ve öğretim döneminde de aynı eğitim modelimize devam edeceğiz. Aksaray’a eğitim alanında rol model olacağımızı düşünüyoruz.” Diye konuştu.

Safa okullarının açılışına katılan Aksaray Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek, “Böyle hayırlı bir işe vesile olmaktan dolayı hepimiz çok gururluyuz. Rabbim bu tip yerlerin sayılarını artırsın diyorum. Emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah, başarılı olurlar. Muhakkak ilmi tedrisatın yanında dini tedrisatın verildiği eğitim yerlerini de özlüyoruz. İnşallah buradan çıkan çocuklarımız, vatanına milletine hayırlı, dinine sahip çıkacak çocuklarımız olur. Emeği geçen arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum, hayırlı olsun, Allah utandırmasın.” Diyerek sözlerini noktaladı.

Safa Okulları Aksaray Şubesinin açılış programı, Aksaray Müftü Vekili Mahmut Çelikoğlu’nun duasıyla devam ederken, Safa Okulları Aksaray Kurucu Müdürü Serdal Seyyirden’in katılımcılara okulu gezdirmesi ve okul hakkında bilgi vermesiyle son buldu.

Haber Avni Kuru