Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Okul Sporları Masa Tenisi Müsabakaları Sona Erdi

Aksaray Okul Sporları Masa Tenisi turnuvası tamamlandı. Aksaray Okul Sporları organizasyonunda dereceye giren öğrenciler bölge müsabakalarına hazırlanıyor.

Aksaray Okul Sporları Masa Tenisi turnuvası tamamlandı. Aksaray Okul Sporları

Aksaray’da 2025–2026 eğitim öğretim yılı kapsamında düzenlenen Okul Sporları Gençler Masa Tenisi Müsabakaları tamamlandı. Müsabakalara kentteki farklı okullardan çok sayıda öğrenci katıldı. Turnuva, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan’ın da yer aldığı törenle sona erdi.

Genç Kızlar kategorisinde birincilik Ahmet Cevdet Paşa Anadolu Lisesi’nin oldu. Şehit Önder Güzel Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesi üçüncü sırada yer aldı. Somuncu Baba Anadolu Lisesi ise turnuvayı dördüncü olarak tamamladı. Öğrenciler derece açıklamasının ardından madalyalarını öğretmenlerinin eşliğinde aldı.

Genç Erkekler kategorisinde Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesi birinciliğe ulaştı. Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü oldu. Özel Nesibe Aydın Anadolu Lisesi de mansiyonla ödüllendirildi. Okul yöneticileri, turnuvanın spor kültürüne katkı sunduğunu belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, “Öğrencilerimizin hem sosyal hem sportif gelişimi için bu tür organizasyonları önemsiyoruz” dedi. Alpaslan, tüm sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Aksaray Okul Sporları komisyonu da emeği geçen öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.

Müsabakaların tamamlanmasıyla öğrenciler, Aksaray Okul Sporları takvimi doğrultusunda bölge etaplarına hazırlık sürecine başlayacak. Turnuva, genç sporcuların deneyim kazanması açısından önemli bir müsabaka olarak değerlendirildi.

Ağustos Gerçe