Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da öğrenciler okul bahçesinde kamp ateşi yaktı

Ak İrfan Koleji erkek

Ak İrfan Koleji erkek öğrencilere Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında kamp etkinliği düzenleyerek öğrencileri eğlenceli anlar yaşamasına katkıda bulundu.

Ak İrfan Koleji Fen ve Anadolu Lisesi erkek öğrencileri Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında okul bahçesinde kamp etkinliği düzenledi.

Okul öğretmenli tarafından yapılan etkinlikte öğrenciler hem eğlenceli anlar yaşadı hem de manevi değerlerinin gelişimlerine katkı da bulundu.

Lise öğrencileri kamp etkinliğinde yatsı namazını cemaatle kıldıktan sonra Kenan Oruç’un şükür konulu sohbetini dinledi. Daha sonra İzci Liderleri Erdoğan Sav ve Hikmet Okşaş öğrencilere izci oyunları oynatarak keyfi dakikalar yaşattı.

Kamp ateşi yakan öğrenciler eğlenceli anlar yaşamak adına çeşitli marş ve şarkılar söyleyip, kamp ateşinde yiyecek pişirdi. Çeşitli sportif faaliyetlerde bulunan öğrenciler, kılınan sabah namazının ardından kahvaltı sonrası ailelerine teslim edildi.

Ak İrfan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özlük kamp etkinliğine yönelik yaptığı açıklamada, “kamp etkinliğimizle öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyor, öğrencilerimizi hayata ve ötesine hazırlıyoruz. Bu tür yatılı programları il dışında ve daha uzun süreli olarak yapma düşüncesini taşıyoruz. Görev alan idarecileri ve öğretmenlerime teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok