Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da öğrenciler “dilimizin zenginlikleri projesin” tamamladı

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “dilimizin zenginlikleri projesi” kapsamında hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Aksaray Cumhuriyet İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin katılım gösterdiği proje kapsamında okul içerisinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Cumhuriyet İlkokulu içerisinde bulunan sınıflarda, öğrencilerin Türkçe’nin en temel kelimelerini öğrenmeleri ve sosyal hayatlarını bunu anlamlı biçimde kullanabilmeleri için öğretici faaliyetler gerçekleştirildi. Öğretmenlerin organizasyonunda gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında öğrenciler Türk yazarların edebi eserlerini okudular ve bu kapsamda müzakerede bulundular.

Sınıflar içerisinde bulunan ders panolarına Türkçe kelimelerden renkli kağıtlar hazırlayan öğrenciler, aynı zamanda konu kapsamında resim de yaptılar. “Dilimizin zenginlikleri projesi” kapsamında tamamlanan etkinliklerin ardından konu hakkında açıklama yapan Aksaray İl Milli Eğitim Müdür Metin Alpaslan, “emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe