Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da O Okulun Müdür ve Yardımcıları; Ara Tatili Fırsat Bilip Sınıfları Boyayarak 2.Döneme Hazırladı!

Müdür Bayram Demirtaş liderliğinde

Müdür Bayram Demirtaş liderliğinde okul Müdür Yardımcıları ve personeli, ara tatilde sınıfları boyayarak 2. döneme hazırlandı.

Okul ailesi, birlikte yapılan çalışmalarla öğrencilere daha güzel ve ferah bir ortam sunmaya kararlı.

Cemaleddin Aksarayi Hafız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bayram Demirtaş öncülüğünde, ara tatil sürecini verimli bir şekilde değerlendiren okul idaresi ve personeli, birlikte sınıfların boyanması projesine kalkıştı. Müdür Yardımcıları, Memur ve hizmetlilerin de katılımıyla gerçekleştirilen bu etkinlik, sadece fiziksel bir güzellik katmakla kalmayıp aynı zamanda okul ailesi arasında güçlü bir işbirliği ve dayanışma duygusu oluşturdu.Okul Müdürü ve Yardımcıları kovalara boyaları koyup fırça ve rulolarla okul içerisindeki sınıfları baştan aşağıya boyadı.

Müdür Bayram Demirtaş, “Her birimiz, öğrencilerimizin daha sağlıklı ve motivasyonlu bir eğitim ortamında bulunmalarını arzuluyoruz. Bu nedenle ara tatilde bir araya gelerek sınıflarımızı boyamaya karar verdik. Bu projede yer alan herkesin gayreti, okulumuzun daha da güzelleşmesine vesile oldu” dedi.

Yenilenen sınıfların yanı sıra, öğrencilere daha iyi bir öğrenme deneyimi sunabilmek için ekstra etkinliklerin planlandığı belirtildi. Cemaleddin Aksarayi Hafız İmam Hatip Ortaokulu ailesi, birlikte çalışma ve dayanışma ruhuyla yeni döneme hazır bir şekilde adım atmanın mutluluğunu yaşıyor.

Haber; Fatma Altınok

#okuluboyadı #müdürveyardımcılarıokuluboyadı