Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da liseli gençlerden etkileyici panel

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü Anadolu Mektebi İl Koordinatörlüğü tarafından yazar okumaları kapsamında “Yarım Asırlık Hikâyemizin Yerli Ve Millî Sesi: Mustafa Kutlu Okul Paneli” gerçekleştirildi.

Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ev sahipliğinde gerçekleşen panelde açılış konuşmasını Okul Müdürü Faize Telli yaptı. “Yarım Asırlık Hikâyemizin Yerli Ve Millî Sesi: Mustafa Kutlu Okul Paneli” okul öğrencilerinden olan Yağmur Nur Hançerli başkanlığında yürütüldü.

Panelde; Elenay Bakar “Kutlu Eserlerinde Umut”, Muhammet Yiğit Tan, “Mustafa Kutlu’nun Hikâyelerinde Taşra ve İnsan”, Büşra Nur Çelen “Mustafa Kutlu’nun Hikâyelerinde Şükür”, Göknur Yar, “Mustafa Kutlu’nun Eserlerinde Gelenek ve Modernlik” ve Havva Nur Turgut “Mustafa Kutlu Eserlerinde Aile” konularında sunum yaptı.

Öğrenciler tarafından yapılan sunumları ardından Anadolu Mektebi İl Koordinatörü Doç. Dr. Neşe Kara Özkan konuşma yapan isimler arasında yer aldı. Anadolu Mektebi İl Koordinatörü Özkan, öğrencilerin külliyat okumalarından etkileyici değerlendirme yaptıkları dile getirerek öğrencileri tebrik etti.  Öğrencilerin bu denli çalışmalarda rol almalarından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.

İl Millî Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bozova panel değerlendirmesi yaparak panelistlere katılım belgelerini takdim etti. Program hatıra fotoğrafı çekiminden sonra sonlandı.

Haber: Fatma Altınok