Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Kariyer Günleri kapsamında etkinlik; öğrenciler kariyer seçenekleri konusunda bilinçlendi

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, “Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. İl Müdürü Alpaslan Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir ile birlikte etkinliği gerçekleştirdi.
“Kariyer Günleri” etkinlikleri öğrencilerin edinecekleri meslek hakkında bilgiler vermek, kariyerleri konusunda bilinçlenmeleri ve meslek edinmede yönlenmelerini güçlendirmek maksadıyla düzenleniyor. Öğrencilerin kendi beceri ve kabiliyetlerine göre meslek edinmelerini sağlamak ve edindikleri meslekte oluşturacakları kariyerleri hususunda bilinçlenmelerini sağlamak amaçlandı.
İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ve Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, genç öğrencilere edindikleri tecrübeleri aktararak, onların geleceğe daha bilinçli bir şekilde hazırlanmalarına olanak sağlamaya çalıştı.
İl Müdürü Alpaslan ve Başsavcı Aydemir, etkinliğin ardından öğrencilerle birlikte bir süre sohbet etti. Etkinlik ile birlikte öğrenciler meslek hayatında dair önemli ve verimli bilgiler edindi.
Haber: Fatma Altınok