Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da İmam Hatip Okulları, Hedef LGS ve YKS Projesi İle Yeni Bir Döneme Hazırlanıyor!

Aksaray’da eğitim alanından işbirliği

Aksaray’da eğitim alanından işbirliği çalışmaları yürütülüyor. Aksaray İmam Hatip Lisesi Ve İmam Hatip Ortaokulları için “Hedef LGS ve YKS Projesi” kapsamında öğrenciler için okul gelişim modelinde koordineli çalışma toplantısı gerçekleşti.

Aksaray İmam Hatip Ortaokulları ve İmam Hatip Liseli “Hedef LGS Ve YKS Proje” Okul Koordinatörleri toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Şehit Önder Güzel Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesini ev sahipliği yaptı.

Aksaray İmam Hatip Ortaokulları ve İmam Hatip Liseleri Hedef LGS ve YKS Projesi Okul Koordinatörleri toplantısında rehberlik ve okul gelişim modeli temeli ele alındı. Rehberlik ve okul gelişim modelinde iletişim birliğinin güçlendirme ve öğrencileri hazırlamak adına “Hedef LGS ve YKS Projesi” kapsamında toplantı yapıldı.

Şehit Önder Güzel Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Din Öğretimi Şube Müdürüm Süleyman Bozova ve Aksaray ili ve ilçelerinde görev yapan ortaokul ve lise proje koordinatörleri katılım gösterdi.  Koordinasyon toplantısında proje kapsamında kamp programları, destekleme ve yetiştirme kursları, deneme sınavları ve görünürlük tanıtım çalışmaları hakkında bilgilendirici sunum yapıldı.

Anadolu imam hatip liselerinin ve imam hatip ortaokullarının sistematik hale getirilmesi adına yürütülmesi hedeflenen projede bilgi ve tecrübeler aktarıldı.

Haber: Fatma Altınok