Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da evliya çelebi öğrencileri Valiyi ziyaret etti

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Projesi kapsamında Manisa’dan Aksaray iline misafir olarak gelen öğrenci ve yöneticileriyle bir araya geldi. Görüşmeye İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ve Şehit Önder Güzel Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetici ve öğrencileri de eşlik etti.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Projesi kapsamında Şehit Önder Güzel Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne misafir olarak Manisa Akhisar’dan gelen Hilaliye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri Aksaray ilinde ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.

Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Projesi kapsamında Aksaray iline gelen Manisalı öğrenciler, Aksaray’ın tarihi, kültürel değerlerini öğrenme ve Aksaray şehrini yakından tanıma fırsatı oluşturan proje kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ve Şehit Önder Güzel Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetici ve öğrenciyle birlikte Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’yla buluştu.

Aksaray Valiliği binasında gerçekleşen görüşmede Vali Kumbuzoğlu öğrencilere ve yöneticilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, Aksaray ilinin tarihi ve kültürel değerlerine değindi. Öğrenciler proje kapsamında Aksaray ilinde bulunmalarında ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber: Fatma Altınok