Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da eğitim zirvesi; İki rektör bir arada

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, şehir içerisindeki eğitim çalışmalarının yanı sıra kendisine yönelik olarak gerçekleşen ziyaretleri de kabul etmeye devam ediyor.

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, kampüs içerisindeki çalışmaları kapsamında kendisine yönelik gerçekleşen ziyaretleri kabul etmeye devam ediyor. Rektör Arıbaş’ı ziyaret eden isism bu kez de Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir oldu.

Gerçekleşen ziyaret hakkında açıklama yapan Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, “Düzce Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Nedim Sözbir’i üniversitemizde misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kıymetli Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nedim Sözbir’e teşekkür ediyorum. Çalışmalarında kendisine kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Yapılan bu ziyaret, Aksaray’da eğitim temsilcilerinin bir araya gelmesi, çalışmaların farklı bakış açılarıyla değerlendirilmesi ve üniversite rektörlerinin iletişim halinde kalması bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe