Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da eğitim ve öğretim masaya yatırıldı!

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, göreve yeni başlayan Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Aksaray Üniversitesi Rektörü olarak göreve yeni başlayan Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a ziyaretler devam ederken Mili Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ziyarette bulunana isim oldu.

Rektör Arıbaş’ın makamında gerçekleşen ziyarette, eğitim öğretimin en önemli paydaşları olarak dayanışmanın önemine vurgu yapıldı.

Yeni öğretim yılında Aksaray ‘da hem üniversite de hem de okullarda eğitim alanında verilen hizmetlerin, yürütülen projelerin verimliliğini artırmaya yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında okullar ile birlikte üniversitede de eğitim alanında yürütülen ortak projelerin artırılması ve verimli hale getirilmesi yönünde çalışmaların devam edilmesini gerektiğini ifade etti.

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, İl Müdürü Alpaslan’a ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyetini ifade etti. İl Müdürü Alpaslan, Rektör Arıbaş’a yeni görevinde başarılar dilediğinde bulundu.

Haber: Fatma Altınok