Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da eğitim faaliyetleri takip ediliyor

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, okul ziyaretlerine devam ediyor. İl Müdürü Alpaslan Aksaray’da eğitim alanında yürütülen çalışmaları takip etmek, değerlendirmek verimliliği arttırmak adına okul ziyaretlerinde bulunuyor.

Okul ziyaretleri kapsamında Kömürcü Mehmet Baysal İlkokulu ziyaret etti burada İl Müdürü Metin Alpaslan, bayrak töreni ile birlikte öğrencilerle şehitleri için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Öğrencilerle bir araya gelen İl Müdürü Alpaslan öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Kömürcü Mehmet Baysal İlkokulu öğretmen ve idarecileri ile bir araya gelen İl Müdürü Alpaslan, onların sorun ve beklentilerini dinledi.
Daha sonra Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Millî Egemenlik İlkokulunu ziyaret eden İl Müdürü Alpaslan, okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileriyle bir araya geldi. İdarecilerin ve öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinleyen İl Müdürü Alpaslan çözüm bulma yolunda istişarelere bulundu.
Okullarda eğitim alanında yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan İl Müdürü Alpaslan yapılan çalışmalarında dolayı okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür sundu.
Bununla birlikte İl Müdürü Alpaslan Milli Egemenlik İlkokulunun velilere yönelik sağladığı imkanlar kapsamında velilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve çocuklara iyi örnek olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen “Veli Kitap Okuma Yarışması” ödül törenine katıldı.
Veli Kitap Okuma Yarışmasında dereceye giren velilerle bir araya gelen İl Müdürü Alpaslan velilere ödüllerini takdim ederek tebrik etti.
Haber: Fatma Altınok