Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da eğitim alanında verilen hizmetler yakından takip ediliyor

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan okul ziyaretlerine devam diyor. Yenikent kasabasında bir dizi ziyarette bulunan İl Müdürü Alpaslan, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Metin Alpaslan, Aksaray merkez, ilçe ve kasabalarda verilen eğitimi yakından takip etmeye devam ediyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla eğitimi verimli hale getirmek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürü okullarda ziyaretler gerçekleştiriyor.

İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Bilal Ağır ile birlikte Şehit Recep İnce Ortaokulu, Yenikent İmam Hatip Ortaokulu ve Yenikent İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Şehit Recep İnce Ortaokulu’nun eski binasında incelemelerde bulunan İl Müdürü Alpaslan eski binasın değerlendirilmesi için istişarelerde bulundu.

İl Müdürü Alpaslan, 2023-2024 eğitim öğretim yılında okullarda yürütülen faaliyetler ve projeler hakkında okul yöneticilerinden bilgi alarak ziyareti esnasında öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet ederek sorun ve önerilerini dinledi. İl Müdürü Alpaslan okul yönetimi ve öğretmenlere teşekkürlerini sunarak yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileğinde bulundu.

Haber: Fatma Altınok