Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Diş Hekimliği Fakültesi ziyareti: Protokol merkezi inceledi!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, il protokolü ile birlikte Aksaray Üniversitesini ziyaret ederek Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinde incelemelerde bulundular.

Aksaray Üniversitesi bünyesinde kurulan ve öğrenime başlanması için hazırlık aşamasında olan Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi kısa süre içerisinde büyük bir gelişim gösterdi. Bu kapsamda gelen nokta üzerine değerlendirmede bulunmak amacıyla ziyaret gerçekleştiren İl Protokol üyeleri yetkililerde bilgiler aldı.

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Vali Kumbuzoğlu’na merkez hakkında bilgiler vererek, yürütülen çalışma ve projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinde hazırlıklarının tamamlandığı ve ilk öğrencilerin bu yıl alınacağını dile getirdi.

Vali Kumbuzoğlu’na Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç ve ilgili yetkililer eşlik etti.

Fatma Altınok